nog een few days Sydney - Reisverslag uit Sydney, Australië van Sytze Brouwer - WaarBenJij.nu nog een few days Sydney - Reisverslag uit Sydney, Australië van Sytze Brouwer - WaarBenJij.nu

nog een few days Sydney

Blijf op de hoogte en volg Sytze

30 September 2006 | Australië, Sydney

Helaaaaa!!!!

Hier Sytze weer even vanuit the same internet cafe as else....jaja....

Op zich heb ik niet zo heel veel te vertellen.... puur omdat er in sydney best wel veel te beleven is,maar alles zo op elkaar lijkt....hoge gebouwen en dat soort gebeuren....inprinciepe heb ik dat allemaal wel gezien ben daarom ook blij dat ik maandag aanstaande echt het avontuur inga....heb trouwens nog wel een hele mooie wandeltocht gemaakt met een few mates dat was echt super gaaf om te doen....over de kliffen langs de kust van Coogee beach naar Bondi beeach echt heel mooi, was ongeveer een wandeltocht van een uurtje of 2 maar wij deden er 4 uren over omdat het zo mooi was!

Ik heb vandeweek Eelke Wouda gebeld en ben van plan om volgende week Maandag dus niet deze maandag maar de maandag daarop bij hem aan te komen....Ik heb daar heel erg veel zin in.
Eelke vertelde mij dat hij veel zeilt bij hem op zee, dit weekend heeft hij een wedstrijd met een groot jacht met een paar vrienden voor de kust van Redcliffe volgens mij (weet ik niet zeker) Het weekend daarop gaat hij met zen eigen jacht te zeilen op zee....En na dat weekend gaat zen jacht bij hem in de loods.... En mag ik daarop slapen!! vfond ik prachtig toen ik dat hoorde!! Heb namelijk nog niet zo vaak op een boot geslapen....haha....
Misschien dat ik daar ook wat werk kan doen en zo dat zou natuurlijk helemaal super zijn!

Nou vanaf aankomende maandag een surftour van Sydney naar Byron Bay veel zin in! surfen tussen de Dolfijnen en in de verte de walvissen omdat het nu walvissen seizoen is hier prachtig lijkt me dat....Dan volgend weekend een weekend in Byron Bay.
DAarna dus met de bus naar Brisbane en vanuit Brisbane op de bus naar Redcliffe om Eelke op te zoeken!!!! ontzettend veel zin in moet ik zeggen!!!!
Mensen hou jullie op de hoogte vande week wordt het misschien wel even moeilijk omdat ik de hele week in de middle of nowhere zit maar probeer zo snel mogelijk weer wat van me te laten horen!!!!

Heel erg bedankt voor de reacties!!
doet me goed!!

Groeten vanuit Sydney!!(Kings Cross)

Sytze

• 30 September 2006 - 13:48

JOOP!:

jooh Batty, alles gut? chill daar man! spreekje (doe de monkeyboy in AUS)! HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

• 30 September 2006 - 19:13

Aukje.. :):

Hee Sytz!!

Leuk leuk leuk man! :)
    de wuurst vast 'n vet g0eie surfDUDe ;)
    Tút (K)
    Auk..:D

• 30 September 2006 - 20:38

RONALD:

Hey vriend van de show. Sa te hearen fermakkest dy noch prima. Is goed om dat te hearen soan. Moast mar efkes efter de dolfijntsjes oan. Oant letter SURFIN'dude.

Heuy Soan

• 30 September 2006 - 21:01

Harmen:

sijtze battieboy brouwer is da sjit!!!!!!!! he,s gonna surf to a smurf!!!! jawijawijawi!!!!!!
    groetjes uit meppel van Jenna,thomas de bigg mothafucking boss en harmen!!!!!!

• 30 September 2006 - 21:01

Harmen:

groetjes uit meppel van Jenna,thomas de bigg mothafucking boss en harmen!!!!!!

• 01 Oktober 2006 - 06:44

Tineke:

Jonkje,

Zag je gisteren op msn.
    Bezet natuurlijk, met het meisje aan het chatten neem ik aan, dus maar niks geschreven.

Nu maar even dag zeggen. Daaaaag!

Tut,

Tineke

• 01 Oktober 2006 - 10:18

Go:

Sytsss!!
    Heb je je al voorbereid op het surfen komende week? Hihi!! Niet over de dolfijnen heen he!! Haha, vind ik wel wat voor jou namelijk!! hi!
    Hee dikke kus van Go

• 01 Oktober 2006 - 15:48

Geesje:

Heeej Sytze!
    echt leuk verhalen jer..je beleven der heel wat!wytze &tineke komme half november ek die kant na australia op!!succes nog der
    Groetjes Geesje,hoihoi

• 02 Oktober 2006 - 10:09

Jenna:

Heeey Brouwsel!!!
    Wat een foto's weer he.. Je maakt me echt jaloers! Ben benieuwd hoe je surfdudefoto's worden ;) Zijn het weekend bij thomas geweest en die heeft al zijn foto's en video's laten zien. Hij had nog allemaal ideeen voor je haha! Aan die foto's te zien gaat het wel goed komen met jou! Nou zet m op met het surfen en het koesen in je gigajacht:)!
    Keep it cool man!
    Dikke tut!

• 03 Oktober 2006 - 08:14

Nynke:

Ha Syts,
    ik hie even dyn website gokt en yn ien keer goed, jaja!

Wot een moaie foto's en leuke ferhalen, bin jaloers! Geniet der mar lekker fan.

Succes mei it surfen!

Dikke tút út Drachten

• 03 Oktober 2006 - 12:55

Heit En Mem:

He Sytz, sitte hjir op in eilandsje yn'e Ionische se, Kefalonie, it doarpke hjit Fiskardo. 't Is hjir lekker waarm 27 graden of sa, lekker wyntsje om te silen. Yn Nederlan is it hjerst hawwe we wol heard. Duzzz geniete. Leuke foto's. Giet hartstikke goed mei dij sa te sjen. Groetsjes ut Griekenlan

• 03 Oktober 2006 - 15:57

Sytsssss!!:

Hi, sorry me naam is Go natuurlijk!!! Je bent een topper! Ben supertrots op je! Heb je Free Willy ook al gespot?

Surfse!! Dikke dikke tut van Go

• 04 Oktober 2006 - 07:52

Trynke:

Hoi Sytze efkes sjoen watsto bedein hast. Machtich man, heave fun!!
    Ha'k ek foart efkes nijs út Greece te pakken. Groet foar elsenien!

• 04 Oktober 2006 - 17:11

Wytze Ut Starum:

He sytze,doe hast t der mar goed,sa te sjen.wij sille 18 november die kant ut.we sille die wol net sjen want wij fleane nei perth en dan in een camper ride we nei sydney wer we 20 dec.wer nei hus fleane.He in protte plesier der!!groeten fan wytze en tineke

• 05 Oktober 2006 - 08:20

Roelof:

eejj Brouwer. Het duurde even maar ik heb je site ook gevonden. Echt een goeie actie om een beetje van het leven te genieten in Australië. Veel plezier daaro. Zorg maar ff voor wat mooie (surf)plaatjes. Laters

• 05 Oktober 2006 - 13:47

Inge:

Have fun babe!!

• 05 Oktober 2006 - 19:17

Fabertjuhh:

Ey kerel, Zit ik die foto;s te bekijken heb je een stel bekenden van mij uit grou erop staan. Toeval?(foto8)ahha.. wereld is klein ..suc6 met dien reis!..groetjes leo

• 05 Oktober 2006 - 20:33

Go:

Sytsss!
    Morgen weer in de "gewone" wereld! Helemaal super!! Gaan we ff bellennnn!!!
    Trouwens kheb een VOS gezien! haha ja jij ziet wat moois, maar ik in Earnewâld zie zo ook nog is wat! hihi! Cool he!
    Dikke tut Go-tje