R'cliffe - Reisverslag uit Sydney, Australië van Sytze Brouwer - WaarBenJij.nu R'cliffe - Reisverslag uit Sydney, Australië van Sytze Brouwer - WaarBenJij.nu

R'cliffe

Blijf op de hoogte en volg Sytze

13 Oktober 2006 | Australië, Sydney

Hola mensen!!

Hie weer f een nieuw berichtje uit OZ!!

Was dus zondag met de bus van Byron Bay naar Brisbane gereist, was allemaal goed gegaan zoals jullie allemaal hebben kunnen lezen!!

Die avond, zondag avond dus, ben ik nog even naar de bios geweest in Brisbane, had ik wel even zin in dus ik dacht laat ik dat es even gaan doen....Was trouwens een hele grote bios, eigenlijk nog nooit in zo'n grote bios gezeten zeg maar..hebben we dan ook maar weer eens meegemaakt!!

Die avond kwam ik in de kroeg onder ons hostel nog wat duitsers tegen die op dezelfde kamer als mij zaten, die gasten kwamen uit Hamburg dus veel over voetbal gepraat en over de nederlanders die daar voetballen (in Hamburg). was voor de rest een gezellige avond!!

De volgende ochtend ging ik om half 20 uitchecken in men hostel om vervolgens nog even wat te gaan ontbijten in zo'n hoe ze he hier noemen "FoodCourt" dus even een of andere sandwich naar binnen getoverd en weer de hort op, op naar de bushalte waar ik moest wezen om in Redcliffe te komen.

Ik stapte in en zei tegen de buschauffeur dat ik naar Redcliffe moest en ik niet wist waar ik uit moest stappen en dat hij dat dan even wou zeggen waar ik het beste uit kon stappen. Dit had ik achteraf beter niet kunnen doen want hij zette me wel uit in Redcliffe maar stuurde me de hel verkeerde looprichting op zodat ik 2 uren door de stad aan het lopen wa met men bepakking om bij de plaats van bestemming te komen. Op het laatst vroeg ik dan ook maar aan een postbode de weg want die brengen natuurlijk elke dag de post rond en weten daarom vast wel hoe het allemaal in elkaar steekt.Dit was d an ook wel zo en ik was alaardig dichter in de buurt dan de eerste keer maar kon het nog steeds niet vinden. Toen maar aan een automobilist gevraagd of die bekend was en die wist het, hij zei: 'put your stuff in the back off my truck' dus dat deed ik dan maar, hij bracht me erheen en ik was blij....mooi is dat!!!!

Toen ik bij Eelke was (ergens op een industrieterein een heel eind van het dorp) waren ze net bezig om de zeilboot waarin ik kon slapen in de loods te loodsen.... meteen maar f geholpen toen dat klaar was even een pilsje gedronken en over wat dingetjes gesproken. Ik kon er ook wel werken aan die zeilboot, dus daar ben ik nu mee bezig moet helemaal gestript, geschuurt, grondverf nog een keer geschuurt en in de gewone verf gedaan worden en dan issie klaar....Duurt een hele poos....Ik denk dat ik ongeveer twee weken hier blijf puur omdat het echt in de middle of nowhere is en weinig te doen is dus om hier nou 6 weken te blijven zie ik niet echt zitten zo.
Volgende week ga ik waarschijnlijk met twee vrienden die ik heb leren kennen een auto huren en naar Cairns toe cruissen en daar misschien even wat fruit gaan plukken puur omdat je dan gewoon de mensen om je heen hebt die in hetzelfde schuitje zitten ontmoet (ook backpackers dus)

Voor de rest is alles OK!!

men volgende bericht zal waarschijnlijk volgende week zij omdat hier niks van een internetcafe ofzoiets zit (zit nu in de bibliotheek)

Bedankt voor alle berichten super gaaf!!

En Rinus......Mooi he zo'n pakje!!!!hahaha....

Veel groeten Sytze!

• 13 Oktober 2006 - 09:57

Dyn Suske:

Hey Syts!
    Keurig Dude hoe je je hier hebt uitgered!!
    Super en we horen volgende week weer van je.. Ik zit in eernewoude en het gaat allemaal goed!! Werkse de komende week!
    Dikke tut!!in hiel soad!!

• 14 Oktober 2006 - 07:42

Tineke:

Hee Jonkje,

Wel even wat anders dan met de klussenbus op stap hé! Maar ik lees je verhaaltjes met veel plezier. Veel blijven schrijven dus.

Dikke kus,

Tineke

• 14 Oktober 2006 - 11:14

Todeboo:

ey homey..alles kaas daar?vraag maar raak en je zult zien dat de mensen je daar echt wel willen helpen!gewoon direct vragen!haha..hey ga je goed homey..ik sprak mensen uit rainbow beach..je bent daar ook welcome!we contacten! x

• 14 Oktober 2006 - 18:21

Go:

Syts!! Lieve Schat!!!
    Lekker in Brisbane jij nu? En ik in internetcafe in duitsland zo na me wedstrijd! Ik moest gewoon aan je denken vlak voor de start! Echt zo gaaf!! hihi!Lieve schat, lekker genieten he daro!
    Dikke dikke tuuuuuuutt Go

• 14 Oktober 2006 - 20:10

Auk...:

Ho0i grutte Neef,, =D

Well d0ne my friend.. =P Echt leuk al die frhalen,,
    sa bliuwe wy ek wat op'e hichte n0u.. =) M0oi mo0i m0oi man.. Oant Sjen..
    Tút,,Hfd,,
    Dyn Nichjuh..=)

• 15 Oktober 2006 - 16:34

Berber & Robbie:

Hey bink!!
    Sta ik in de benzinepomp in Grou, dacht ik toch echt effe dat jij daar stond?!?!?! Maar nee hoor, is het die tweelingbroer van je!! Ongelofelijk gewoon, wij meteen natuurlijk over jou vertellen en nu komt hij van de week effe langs om onze verhalen over australië te horen, lachen he!
    Hij zal wel meteen ontslag nemen na onze verhalen en jou achterna reizen, haha!
    Jij veel plezier gozer!!
    Dikke knuffel van ons

• 16 Oktober 2006 - 08:33

Janne & Rutger:

DUDE!

Hee jong, it liket allegearre hartstikke best!

Moaie ferhalen en foto's: klasse jong:-)

Folle plesier der yn it moaie waar! Groeten ut Grou;-)

• 16 Oktober 2006 - 10:00

Baudien!!:

Leuk al die verhalen!! Zo te lezen heb je het prima naar je zin!!!lekker genieten!!
    groetjes Baudien

• 16 Oktober 2006 - 11:02

Klaas En Dinie:

wat een onderneming hardstikke stoer van je. ik hoop dat je het leuk hebt. en mischien kun jij de nieuwe steve erwin worden. Ik zag ook een zeilboot, maar die stond gelukkig op de wal en bovendien is je broer er niet om hem midscheeps te rammen (anecdotes). nou heel veel plezier en we zijn niet jaloers. (pas goed op je zelf). groetjes klaas en aanhang

• 16 Oktober 2006 - 12:14

Diana:

Hey Sytse,

Vet stoer dat je daar zit!!
    Hoop dat je het naar je zin hebt daar, zo te zien wel! Pas goed op jezelf en ik blijf je volgen!!

Groeten Diana Visser

• 16 Oktober 2006 - 17:00

Jildert:

Hey Brouwer, alles verloopt soepeltjes zie ik wel. Je hebt de uitstraling van een echte backpacker! Hou dat gevoel vast dude!

Gruten ut Grou

• 16 Oktober 2006 - 17:54

Sytske:

Sytsss!!
    Wat een leuke foto's en verhalen allemaal.. Ben best wel een beetje jaloers op je ;)
    Ga je absoluut volgen de komende tijd!!

Geniet er van!!

Dikke tut!! Syts.X

• 16 Oktober 2006 - 19:21

Roely:

Hoi Sytze

Eindelijk een teken van leven uit Oudehaske. Was druk. Heb nu time-out, dus ook tijd voor een mail. Prachtige foto's. Super fototoestel dus.
    Die foto van strand en zee is geweldig. Ik wou dat ik daar kon zwemmen/wandelen. Lees dat het goed gaat en dat je het naar de zin hebt.
    Houd je haaks. Geniet en toe mails.
    Liefs. Roely

• 16 Oktober 2006 - 20:12

Heleen:

Hey Sytze!

Voor het eerst even op jou site aan het kijken! Vind het erg leuk om de verhalen te lezen. Maak er een leuke tijd van en ik check elke week even voor je nieuwe verhalen!

Dikke tut Heleen

• 17 Oktober 2006 - 17:50

Ronald:

Hey doede!!

It giet wol hielendal bééééégenoah sa te sjen soan. Ik haw by the way noch neat heard hoe at it bier dêr smakket.
    Dochst foarsichtig keardel.

Groetsjes fan de aparte woartel

• 17 Oktober 2006 - 19:30

Brathaahhh!!!!!!:

sytze battie boy!!!! nog 1 dei jonguuuh dan giest it avontoer wer ien mooi man even een kanotochje maitsje troch de aldefeanen fan aussie haha krekt wat!!!! hast al een slang sjoen????.....?????!!! sytze jonguuh homeys for life!!!! groetsjes harmen!!!